Mileniálové vědí, jak žít naplno

0
1851

Takzvaným mileniálům, generaci Y, tedy lidem narozeným mezi 80. léty a rokem 2000 se dostává v současné době velké pozornosti. Většinou se s nimi sice pojí slova jako netrpěliví, sebestřední individualisti, nezodpovědní a narcisti, ale můžeme se od nich i hodně naučit.

Mileniálové

Mileniálové neposlouchají vždy rady svých rodičů, přesto to nutně neznamená, že jsou nevychovaní. Prostě si chtějí jít svojí cestou. Chtějí čekat se svatbou, budoucnost vidí optimisticky, jsou méně propojení s náboženstvím a politikou, připadají nám možná nezodpovědní. Na druhou stranu si cení sounáležitosti, rodiny, jsou kreativní a to i v práci, o něco více, než generace před nimi.

Více spánku

Mileniálové spí v průměru 9 hodin denně a spánek oni sami považují za část své práce. Něco na tom je, protože pokud spíte dostatečně, celý den vypadá úplně jinak. Žijete hodnotněji a máte lepší výsledky.

Úspora času díky technologiím

Aplikace na úsporu času jsou geniální. Mileniálové používají hodně různých aplikací na telefonu. Tím mohou ušetřit čas i energii. Vznikaly spolu s jejich vývojem a většina vznikla v mozcích mileniálů.

Nezávislost a podnikavost

Celých 67 % mileniálů chce začít podnikat. Většina z nich si mnohem více cení zkušeností a znalostí, než svých peněz. Zkušenosti a znalosti jdou po boku s penězi. Vše má svůj čas.

Jasně dané priority

Mileniálové si píší takzvané to-do listy a snaží se vždy pracovat efektivně. Uvědomují si, kolik času mají a chtějí si ho vždy rozvrhnout správně. Chtějí mít totiž čas i na zábavu.

Pracovní nasazení

Celkem 77 % mileniálů tvrdí, že flexibilita v práci probouzí velkou kreativitu. Znají flexibilitu v práci, které si váží a tím probouzí svou kreativitu. E-maily kontrolují v práci i doma. Rádi pracují z domova a mění kancelářské podmínky tak, aby mohli být vždy více s těmi, které mají opravdu rádi.

Multitasking

Mileniálové překvapivě zvládají více věcí naráz. Jsou ve všem efektivnější a stihnou toho také mnohem víc, než ostatní. Je to dobrá vlastnost.

 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here