Nudíte se? Využijte volný čas a udělejte si vlastní webovky! Můžete je mít za 5 minut a ZDARMA!

0
2338
Udělej si vlastní webovky
Piš o tom co Tě baví!

Mít své vlastní webové stránky nemusí mít jen zkušení ajťáci! Vykouzlit si je jednoduše můžete i vy a my vám poradíme, jak na to!


Existuje velmi jednoduchá služba pro tvorbu internetových stránek, kterou zvládne i laik. Jedná se o eStránky.cz, které jsme za vás omrkli a jejich jednoduchost sami vyzkoušeli.

Na webu www.estranky.cz si můžete snadno vytvořit své vlastní internetové stránky i bez toho, abyste znali programovací jazyky či ovládali grafické programy. Služba obsahuje více než 35 šablon, z toho 15 je zcela zdarma.

Stačí si vybrat tu pravou, pro váš projekt a můžete se pustit do práce. Ať již chcete psát blog o svých nápadech, receptech, publikovat fotografie či prezentovat svůj projekt! Otevřít si můžete také svůj vlastní e-shop.

Pro koho je služba eStránky určena?

eStránky jsou pro všechny, kteří si chtějí vytvořit své internetové stránky a dát tak vědět nejen svému okolí, ale i světu o svých koníčcích, projektech či zájmech. Stránky si mohou vytvořit také živnostníci, firmy, či spolky, a to včetně možnosti vlastního e-shopu.

Je tvorba vlastních webovek obtížná?

V minulosti to tak bývalo, ale právě proto vznikly eStránky, kde jsou předdefinované šablony, do kterých stačí vložit vlastní obrázky a články bez znalosti programovacího jazyka. Stačí k tomu základní uživatelské znalosti z používání například wordu a internetu. Pokud si umíte objednat například parfém na e-shopu, budete si umět vytvořit i svůj vlastní web!

Jak to celé tedy funguje?

Stačí přijít na stránku www.estranky.cz, a zaregistrovat si pod unikátním názvem svou stánku. Například: pavlina-kvetiny.estranky.cz. Pak vás intuitivní průvodce navede k výběru vhodné šablony, úvodního textu a obrázku a můžete se pustit do práce.

Systém je opravdu jednoduchý. Stačí vkládat vlastní texty do článků a můžete přiřadit také své fotografie.

To zní skvěle! A za stránky opravdu nemusím platit?

Na výběr jsou 4 cenové programy. Základní je ZDARMA, a to bez veškerých poplatků. K dispozici je na výběr více než 15 šablon, ze kterých si můžete vybrat. Podmínkou je, že se jednou za půl roku musíte přihlásit do administrace stránek, aby nedošlo ke zrušení pro neaktivitu. Jediným „mínusem“ je to, že musíte akceptovat cizí reklamy na svém webu. Pokud tomu však chcete zamezit, stačí si objednat jeden z placených prémiových balíčků, které stojí od 49 Kč měsíčně. Ty jsou určeny jak pro fyzické osoby, podnikatele, firmy, instituce, a dokonce si můžete pořídit i svůj vlastní e-shop a začít podnikat na internetu.

A co když přeci jen budu potřebovat poradit?

Na to jsou také připraveni. Na eStránkách je k dispozici nejen rozsáhlá nápověda Jak na to, kde se dozvíte spoustu užitečných informací, ale i technická podpora. Na tu se můžete obrátit jak e-mailem nebo i telefonicky, a to každý pracovní den od 8 do 16 hodin.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here