Mezinárodní den ženského orgasmu (8. srpna)

1
16291

Den 8. srpen je mezinárodní den ženského orgasmu. Tento svátek vznikl v Brazílii, kde byl zaveden a slaví se jako jedno z těch nejkrásnějších a největších životních potěšení. Svátek vznikl přímo v severovýchodním městě Esperantina v Brazílii. Zde se totiž jeden radní jednoho dne rozhodl věnovat tento den právě ženskému orgasmu. Měla to být kompenzace za sexuální dluh vlastní manželce. Nyní se svátek slaví v Brazílii, Argentině, Španělsku, Mexiku, Peru a Norsku. Žádný muž nezná nic příjemnějšího, než potěšit svou milovanou ženu, milenku či přítelkyni překrásným orgasmem. Nemusíte slavit pouze MDŽ, slavte mezinárodní den ženského orgasmu.

Nejkrásnější svátek žen

Brazílie je zemí, kde lidé přistupují k onomu samotnému sexuálnímu aktu opravdu velmi svobodomyslně a neřadí se rozhodně k těm nejcudnějším. Svátek vznikl díky velké iniciativě brazilského radního Arimateia Dantase, který úspěšně bojoval za to, aby byl tento svátek zapsán do mezinárodního kalendáře. Je totiž všeobecně známo, že se při orgasmu se do naší krve vyplavují endorfiny, zvané hormony štěstí, které s námi umí dělat hotové divy. Zbaví nás bolesti, dají nám zapomenout na potíže, dopřejí nám onen slastný pocit rozkoše a díky jejich účinku máme pocit, že není na světě nic krásnějšího.

Ženský orgasmus

On je totiž ženský orgasmus ještě dodnes považován za jedno obrovské tajemství a velkou neznámou, kterému dokáží přijít na kloub jen ti nejlepší z nejlepších. Není bohužel vůbec neobvyklé, že v posteli ženy velmi často prostě předstírají, protože jejich partner, i když se velmi snaží, zkrátka není neustále schopen uspokojit jejich opravdu nejhlubší tužby. Češky orgasmus předstírají ve velké míře, celé 2/3 Pouhých 27 % žen nikdy orgasmus nehrálo Češek. Vyplývá to totiž z dlouhodobých průzkumů Sexuologického ústavu 1. LF UK a VFN. Ženy jsou pak opravdu velmi šťastné, když si ty úžasné chvilky radosti dokážou opravdu pořádně až do hloubky vychutnat.

Extáze až 15 vteřin

Ženy se můžou také pochlubit tím, že když už svého orgasmu dosáhnou, trvá to hned o několik vteřin déle než mužská ejakulace. Ženy prožívají vyvrcholení po dobu 10 až 15 vteřin, zatímco muži zažívají extázi pouze 6 vteřin. Na rozdíl od mužů jsou také ženy navíc schopné pocítit svůj orgasmus i několikrát za sebou a to opravdu silně. Při sexu se uvolňuje oxytocin, hormon lásky, který posiluje vazbu ženy na svého partnera. Takže pánové nepřestávejte se snažit a dopřejte dnešní večer svým ženám a partnerkám ten nejkrásnější dáreček.

 


1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here