Sex na pláži: v některých zemích vás přijde hodně draho

0
3758

Chystáte se na dovolenou a doufáte, že si užijete trochu romantiky v podobě milostných radovánek na břehu moře? Vůbec se nedivíme, kombinace jemného prohřátého písku a šumění moře je totiž velmi vzrušující. Dávejte si ale pozor, které místo zvolíte. V některých zemích totiž riskujete nepříjemnou pokutu. 

Bulharsko
Bulhaři jsou velmi tolerantní. Pokud si místní strážci zákona všimnou skotačícího páru, většinou milencům jen domluví a poprosí je, aby šli svou oblíbenou činnost provozovat na jiné místo, než je veřejná pláž. 

Egypt
Egypťanům se na rozdíl od Bulharů sex na pláži moc nelíbí. Zakázané mají i dlouhé líbání, vášnivé objímání a sezení na klíně. Vězení tu není sice časté, ale v některých případech v něm můžete strávit až 3,5 roku.

Chorvatsko
Chorvatsko patří k vůbec nejoblíbenějším destinacím Čechů a Slováků. Tamní pláže přímo lákají k vášnivým okamžikům. Jestliže si na vás ale počíhají policisté, mohou vám za milostné hrátky na pláži napařit pokutu od 25 do 150 eur.

Itálie
Sex na břehu moře se může prodražit také v Itálii. Za pár minut slasti vám hrozí pokuta ve výši 30 až 300 eur. V závažnějších případech vás může potkat i odnětí svobody. 

Portugalsko
Chystáte se letos do Portugalska? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Místní policie velmi často milence na pláži ignoruje. Záleží však hlavně na tom, který strážník má zrovna službu a v jakém je rozmaru. 

Řecko
Kouzelné pláže v Řecku jsou jako dělané k milostnému škádlení. V každém případě si k tomu ale vyberte skryté místo. Když vás Řekové načapají v nejlepším, bez větších problémů vám uloží pokutu ve výši až 300 eur. 

Spojené arabské emiráty
Veřejný sex v Dubaji si asi hodně rychle rozmyslíte. Vazba vám totiž hrozí nejen za milování na pláži, ale také za pouhé líbání a vzájemné dotýkání. Ruku v ruce tu mohou chodit pouze sezdané páry. 

Španělsko
Hluboko do kapsy budete muset sáhnout, pokud si dopřejete erotické radovánky ve Španělsku. Za sex na místních plážích vám hrozí pokuta až 8000 eur. 

Turecko
Velkou toleranci vůči milencům projevují Turci. Tresty hrozí pouze v případě, že se milenecký pár příliš rozvášní a začne se chovat „krajně eroticky“. Vysvětlení tohoto pojmu bohužel v zákoně uvedené není. Záleží tedy hlavně na vás, co už považujete za krajně erotické. 

Vylekali vás přísné zákony? Žádný strach, pokud si vyberete vhodné místo, kde vás jen tak někdo nenajde a zvolíte i správnou denní dobu, s velkou pravděpodobností se jakémukoliv trestu vyhnete a z dovolené si odnesete jen samé hezké vzpomínky. 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here