Signály, které vám prozradí partnerovu nevěru

0
3312

Máte podezření, že vám partner zahýbá, ale chybí vám důkazy? Nebo se jen chcete ujistit o jeho věrnosti? Sledujte signály, které vás mohou na případnou nevěru včas upozornit.

Více pečuje o svůj vzhled

Oblékal váš partner doposud otrhané džíny a žiletku vzal do ruky sotva párkrát do roka? Pokud o sebe z ničeho nic začal více pečovat, pravidelně se holí, používá drahý parfém a rozhodl se po letech opět navštěvovat posilovnu, za vším může stát nová žena.

Kupuje vám dárky

Začala vám vaše drahá polovička z ničeho nic nosit domů květiny, bonboniéry a krásné šperky? Jistě máte radost z nenadálé pozornosti a partnerovo chování si užíváte. Nošení dárků však mohou zapříčinit výčitky svědomí, kterými nevěrný muž trpí.

Schovává si telefon

V dnešní době se nevěra většinou neobejde bez telefonátů, SMS zpráv a chatování na sociálních sítích. Pokud si váš muž nepřetržitě střeží svůj telefon a počítač, zbystřete. Je možné, že si svá dostaveníčka s milenkou domlouvá právě tímto způsobem a za žádnou cenu se nechce nechat prozradit.

Pracuje přesčas

Poslední dobou má spoustu práce, z kanceláře se vrací pozdě v noci a šéf ho neustále posílá na služební cesty. Pracovní vytížeností maskuje nevěru mnoho mužů a bohužel se jim to úspěšně daří.

Nejste si tak blízcí jako dříve

Už si ani nepamatujete, kdy naposledy vám váš partner řekl, že vás miluje a záleží mu na vás. Vyhýbá se kontaktu s vámi a chvílím, kdy jste spolu sami jen vy dva.

Je žárlivý

Vypadá to jako naprostý paradox, ale někteří nevěrníci trpí utkvělou představou, že pokud podvádí oni, patrně se stejně chová i jejich partnerka. Může se ale jednat i o obranný mechanismus, kdy se pomocí vaší údajné nevěry snaží ospravedlnit tu svou.

Hrozí rozchodem

Vaše hádky často končí zmínkami nebo dokonce výhružkami o rozchodu. Důvodem může být to, že vašeho partnera vztah už zkrátka nebaví, případně o této možnosti vnitřně uvažuje a je mu jasné, že v případě prozrazení nevěry k vašemu odloučení skutečně dojde.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here