Maledivy – azurový ráj, který si nejde nezamilovat!

0
2341

Při pomyšlení na Maledivy se Vám nejspíš vybaví průzračný oceán, bílý písek a vodní vily jen pár metrů nad vodní hladinou. Tento obrázek z cestovních kanceláří můžete zažít na vlastní kůži. Nemusíte kvůli tomu vykrádat banku ani vyhrát ve sportce.

Při plánování dovolené na Maledivách Vám doporučujeme využít cestovní agenturu maledivy-levne.cz. Ta na Maledivách působí od počátku rozmachu turistiky v této lokalitě. Pomůžou Vám vybrat ten správný ostrov, domluví dopravu na ostrov a zařídí všechny speciální požadavky.
Maledivy
Maledivy jsou ostrovním státem jižní Asie. Leží v překrásných vodách Indického oceánu v rovníkové oblasti. Celkově se Maledivy skládají z 1 200 malých ostrůvků.
Co zažít na Maledivách
99 % území souostroví Malediv tvoří oceán. Většina aktivit na Maledivách proto bude spojená s vodou.
Potápění na Maledivách
Maledivy patří mezi TOP 5 lokalit pro potápění na světě. Korálové útesy plné života, mořské želvy a obrovské manty. To vše uvidíte pokud se na Maledivách ponoříte hlavu pod vodu.  Nemusíte být certifikovaný potápěč, k objevování podmořského života Vám stačí i maska, šnorchl a ploutve. Dobrodružnější duše mohou vyzkoušet noční šnorchlování s baterkou, to uvidíte i to, jak ryby spí:-)
 
Výlet na opuštěný ostrov
Dovedete si představit ostrov který bude patřit jen Vám? Člun Vás tam zaveze a zase odjede. Ano, i to se dá zažít na Maledivách. Vy tak strávíte jednu noc na ostrově pod hvězdami bez vymožeností dnešní doby. Výlet Robinson Crusoe můžete zažít na ostrově Omadhoo.
Rybolov na Maledivách
V dřívějších dobách byl rybolov pro Maledivce životně důležitým zdrojem obživy. Dnes se jezdí na Maledivy za sportovním rybolovem. Pokud budete mít štěstí, můžete z vody vytáhnout i ryby které předčí Vaši vlatní velikost.
 
Svatba na Maledivách
Zážitek pro všechny milovníky romantiky. Šumění oceánu, teplý písek pod nohama a západ slunce. Kdo by odolal? Svatba na Maledivách patři mezi TOP zážitky.
Luxus na Maledivách
Resorty na Maledivách patří mezi ty nejluxusnější a nejdražší na celé planetě. Některé resorty umožňují denní vstup za přijatelnou částku. Můžete si vyzkoušet luxus a třeba na pláži potkáte Vaše oblíbeného herce či zpěváka.
Kde se ubytovat
Výběr těch nejlepších ostrovů naleznete v tomto přehledu. Ať už vyberete jakýkoliv ostrov na Maledivách, bude to pro Vása  dovolená, na kterou se nezapomíná.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here