Lidé s vyšším IQ žijí hlavně v noci a mají mnohem více sexu

0
1521

Nový výzkum je na obzoru. Vědci hned z několika britských univerzit zveřejnili své výsledky opravdu rozsáhlého průzkumu, který porovnával různý životní styl lidí s odlišnou inteligencí. V závěru zjistil, že lidé s vyšším IQ jsou ve většině noční ptáci. Jednoduchým porovnáváním jedinců tak bylo prokázáno, že více inteligentní lidé, což je znatelné už od dětství, ráno zcela přirozeně déle spí a večer pak usínají mnohem později.

 

Inteligentní lidé déle spí, žijí v noci a požívají více drogy

Inteligentní lidé také kromě nočního života a ranního spánku požívají mnohem více drogy. Když mají lidé mnohem vyšší IQ, mají současně i mnohem větší tendenci experimentovat s různými zakázanými látkami včetně drog. Pokud totiž mají něco v hlavě, mají současně i přirozené nutkání chovat se zcela jinak, než je zvykem.

Inteligentní lidé mají mnohem více sexu

A dobře ví, proč to dělají. Je to spíše o tom, že inteligentní lidé si doopravdy dokáží vytvořit mnohem více příležitosti pro sex nebo si na něj také umí vydělat mnohem více peněz. Výzkum také současně prokázal, že lidé s vyšším IQ nakupují i mnohem více zajímavých sexuálních pomůcek než si kupují lidé s nižším IQ. Sex je přece zdravý, tak je to cesta správným směrem.

Jak si zvýšit IQ

To ale vše samozřejmě neznamená, že když začnete vstávat po obědě a budete chodit spát nad ránem, začnete experimentovat s drogami a budete mít sex několikrát denně, tak budete mnohem více inteligentní. Tím byste sobě i jiným dokázali právě to, že vám inteligence moc vysoko nesahá. Tak to bohužel vážně není. Výzkum jen poukazuje na fakt, že více inteligentní lidé mnohem méně podléhají jakýmkoliv předsudkům a společenským konvencím. Mají větší tendenci k mnoha neřestem, na které si dokáží vytvořit svůj prostor a čas, aby své neřesti provozovali.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here