Základní pravidla pro gentlemany

0
1561

Jen pár malých drobností, které dělají velký rozdíl v ženských očí. Osvojte si tato pravidla etikety a zapojte je do vašeho života. Staňte se pravými gentlemany. Co dělá muže v ženských očích atraktivnějšími a přitažlivějšími? Jsou to tato pravidla.

Otevřete jí dveře

Gesto, které nikdy nezestárne. Jistě si je zvládne otevřít i bez vás, ale není nic snazšího než ženě otevřít dveře a získat ji na svou stranu. Ukážete jí, že jste gentleman, slušně vychovaný a galantní.

Nechte ji usednout jako první

Opět je to prvek galantnosti, kdy jí prokazujete úctu, že vám na ní záleží i na jejím pohodlí a v ten okamžik, co jí odsunete židli, jste jí mnohem blíž.

Smekněte

Sundávejte si klobouky a čepice v místnosti, protože to vyžaduje bonton. Budete vypadat líp a uděláte na ni dojem. Umět smeknout dělá divy.

Naučte se stolovat

Nedílnou součástí vašich znalostí v oblasti gentlemanství by měly být základy stolování. Takže si je zkuste najít na internetu a nastudovat. Není to nic těžkého a uděláte dojem.

Zajímejte se a vnímejte

Vnímejte, co vám žena říká a zajímejte se o ni. Pokud vám žena něco povídá a vy se díváte jinam, případně jí vůbec nevěnujete pozornost, můžete ji urazit.

Sledujte hladinu alkoholu

Prokládejte to vodou. Kontrolujte si, kolik nápojů jste vypili nebo nepijte vůbec. Slušnost a galantnost může být ta tam, jakmile se opijete. Hlídejte si tedy hladinku alkoholu v krvi.

Pozor na vulgarity a typ humoru

Vyhněte se jakýmkoliv vulgaritám a hloupému humoru. Dávejte si na to velký pozor. Nebuďte sociálně necitlivý. Pokud máte rádi sarkasmus a černý humor, musíte ji nejprve poznat, zda to snese.

Pozor na doteky a věci

Nedotýkejte se raději věcí jiných lidí a to ani žen, aniž byste se zeptali. Neberte ženě bez dovolení telefon, nesundávejte jí tašku ze stolu, jen ji o to požádejte, nebo se zeptejte, zda to můžete udělat.

Pryč s telefonem

Nehrajte si stále s telefonem a dejte jej mimo dosah. Neřešte pracovní věci a neviste na telefonu. Tím byste svádění mohli rovnou zabalit. Věnujte ženě svou pozornost.

Zapojte takt

Ženě musí být jasné, co chcete a co od ní očekáváte, ale nebuďte netaktní a mluvte v náznacích. Řekněte jí, že je vám s ní dobře. Pozvěte ji na lahvinku dobrého vína, to bohatě stačí. Zda to přijme, nechte na ní.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here