Ověřená pravidla pro úspěšné seznamování

0
1615

Představíme si několik ověřených principů, na která je dobré se soustředit obecně při oslovování žen. Není vždy nutné je dodržovat na 100 %, ale jsou to velmi dobrá vodítka, která vám mohou přinést velký úspěch při seznamování.

Koncentrujte se na cíl

Víte přesně, co chcete. Pokud chcete sbalit ženu v klubu nebo klidně na ulici, vaším cílem je se prostě seznámit se ženou a na to nezapomínejte. Pokud vás nějaká žena odmítne, i to se stává. Když se vás snaží zastavit nějaký jiný chlap, pravděpodobně váš sok, začne vás možná slovně napadat a urážet, aby vás od této ženy odradil. Nic si s ním nezačínejte a zachovejte klid. On vás nezajímá, nepřišli jste se dohadovat nebo se dokonce prát. Zahoďte strach. Neoslovit ženu jen proto, že se jednoduše bojíte odmítnutí a co by tomu řekli lidé kolem, je známka zbabělosti. Chce to odvahu. Cizí lidé vás vůbec neznají, vaší prioritou je seznámit se se sympatickou ženou.

Neomlouvejte se za to, že ženu oslovujete

Buďte pyšní na to, že jste našli v sobě odvahu, přišli k neznámé ženě a oslovili ji. Vyžaduje to odvahu projevit se jako chlap, a to ženy velmi přitahuje. Nemáte důvod se za to omlouvat. Neptejte se, zda se s ní můžete bavit, nebo zda má na vás čas. Pokud vám na začátku řekne, že se přeci neznáte a ona se nebaví s cizími lidmi, jen řekněte, jak se jmenujete a zeptejte se, jak se jmenuje ona.  A pak už stačí věta typu: No vidíte, už se známe. Tím prolomíte ledy, žena se většinou zasměje a tím se vám víc otevře. Pak dál pokračujte v konverzaci. Ženy jsou ve skutečnosti rády, když je oslovíte, jen zkouší, zda jste dostatečně silní. Když chcete atraktivní ženu, musíte být silný a atraktivní muž.

Nebuďte vulgární a neurvalí

Nikdy nebuďte vulgární, pokud vás žena odmítne. Odmítnutí si neberte osobně. Součástí úspěchu je umět unést odmítnutí. Máte svobodnou volbu ženu oslovit a ona zase svobodnou volbu rozhodnout se, zda to přijme nebo odmítne. Ženy umí být někdy dost drsné a odpálí vás, až to opravdu zabolí. Přesto si dejte zásadu, že i když vás to zasáhne, nadechněte se, usmějte se a jděte pryč. Nepřijímejte její negativní energii a nechte ji, ať se od vás jen odrazí. Ochráníte sami sebe a uchováte si dobrou náladu. Pokud jí to začnete vracet a začnete jí nadávat, jen se shodíte a ukážete, že se neumíte ovládat.

Buďte vytrvalí

Nejúspěšnější jsou ti, co sice dostanou ránu, ale vždy se zvednou a pokračují dál v cestě. Pokud jste v klubu někoho oslovili, ale dostali jste pouze odmítnutí, máte asi chuť to pro dnešek zabalit. Můžete to zkusit jindy. Pokud si v tuto chvíli uvědomíte, že hra je někdy o výhře a jindy o prohře, vyplatí se být trpělivý oslovovat ženy dál. Buďte v klidu, je to otázka chvilky, kdy se situace změní k lepšímu. Narazíte na příjemnou ženu, která vás dokáže naplnit energií, a hrajete dál.

Skórujte a mějte tah na branku

Po celou dobu mějte tah na branku. Když žena reaguje dobře a líbí se vám, tak prostě skórujte a dejte gól. Řekněte si o telefonní číslo, vezměte ji na drink, nebo pokud situace dovolí, ji vezměte k sobě domů. Vždy to nějak uzavřete a mějte jasno v situaci. Pokud se s ní skvěle bavíte a necháte ji odejít, aniž na ni máte kontakt, právě jste promarnili svou velkou šanci. Vždy dotáhněte situaci do konce. Přece nenecháte někoho, aby dal gól za vás.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here