Dům hororu

0
2744

Strašidelný dům Prague Fear House vám dá opravdu spoustu adrenalinu a děsivé zážitky. Strašidelný dům s názvem Prague Fear House vám totiž otevírá své brány do kořán. Vejdete do světa hororu a adrenalinu, a to překvapivě přímo v centru Prahy, ve velmi známé Vodičkově ulici. Onen Prague Fear House, přesně Pražský dům hrůzy, je vůbec prvním domem hrůzy ve střední Evropě. Svým návštěvníkům nabízí zbrusu novou turistickou atrakci a opravdu nezapomenutelný zážitek. Velký strach a děs nahánějící nainstalované expozice se nachází přímo v suterénních prostorech ve Vodičkově ulici o celkové na ploše více než 800 m². Zde se stoprocentně podíváte do očí opravdovému strachu.

Prague Fear House

Dům hrůzy vás láká na děsivý hraný příběh o sadistickém nacistovi Karlu Hermannovi. Ten zde mučí děti a ukrývá zde před Hitleremsvoji židovskou manželku. Bude tak strašidelný, že při vstupu raději pro všechny případy dostanete heslo, při jehož vyslovení plném děsu, vás zdejší organizátoři dostanou neprodleně ihned ven. Příběh se zde odehrává hned ve dvou úrovních. Pokud chcete jít na tu náročnější, nazvanou hard core, musí vám být 18. let. Pořadatelé také počítají i s tím, že mnoho z příchozích svůj strach nezvládne.

Heslo, které dává svobodu

Ono heslo, nebo chcete-li slůvko záchrany, má opravdu svůj důvod. Před prohlídkou jsou všichni návštěvníci usazeni k jednomu kulatému stolu, kde jim bude sdělen příběh domu, a kde pomocí tabletu stanoví, čeho se vlastně nejvíce obávají a mají z toho opravdu největší strach. Podle těchto odpovědí se pak podoba hororové procházky přizpůsobí přesně tak, aby vás, jako návštěvníka opravdu dostala a vyždímala z vás všechny emoce až do morku kostí. Součástí Prague Fear House je také podzemní interaktivní hororový bar. Speciálně sestavené menu vás čeká v podobě hororových drinků a pokrmů. V centru Prahy najdete barové prostředí plné hororových rekvizit s dávkou děsivého adrenalinu.

 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here