Vkusné doplňky vhodné pro muže jako součást pánského šatníku

0
1709

Doba, kdy měl být muž zarostlý a cítit cibulí je ta tam. Stále více mužů se v současné době zajímá o svůj vzhled. Pokud nejde o zženštilost, ale pouze mužnost, je to dobře. Zejména ženy to pak hodnotí velmi kladně. Potkat kdekoliv muže, který má správnou kombinací oblečení a doplňků, je příjemné. Jestliže je jeho outfit promyšlený do drobných detailů, je to další velké plus.

Krása se skrývá v detailu

Muž, který si dává záležet na své vizáži, stále chodí upravený a vybírá si stylové oblečení, je dneska v kurzu. Jednoduše mu to prostě sluší. Mužský outfit doplněný nepatrným pánským doplňkem, který se tak stane jeho nedílnou součástí, má teprve ten správný šmrnc. Kvalitní boty, aktovku či brýle, mohou doplnit i další maličkosti.

Zápěstí, které zaujme

Mužské zápěstí nemusí zdobit pouze hodinky k určení času a zároveň tvořící moderní doplněk. Zanechte mýtů, že náramky nosí pouze ženy či podivné typy jedinců. Náramky pro muže jsou dnes skvělou volbou zejména v případě, kdy si muž nepotrpí na nic moc okázalého či příliš výrazného. Jemně vykukující náramek z rukávu košile či saka zapříčiní, že vaše ruka vynikne.

Zajímavý materiál

Pánský náramek můžete přizpůsobit svým konkrétním představám i vkusu. Může být také z oblíbeného materiálu. Náramky jsou v mnoha podobách a provedeních. Mezi nejoblíbenější materiál současné doby patří nerez či chirurgická ocel, která všem náramkům propůjčuje nadčasový vzhled. V kurzu je i na omak příjemný materiál v podobě pravé kůže nebo i koženky. Oblíbené jsou i náramky z leštěných kamenů, ze dřeva, provázků i korálků nebo jejich kombinace.

Pro každého muže

Vkusným doplňkem mohou být náramky, prsteny, hodinky nebo třeba pěkné peněženky, samotné brýle či obaly na brýle, mobily i notebooky. Kvalitní pánskou tašku nic nenahradí stejně jako vkusné a kvalitní boty. Zaujmout můžete i samolepkami na krabičky cigaret. Prostě krása se skrývá v detailu, tak na to nezapomínejte.

Uložit

Uložit


Sdílejte
Předchozí článekProsaď si svou.
Další článekZlepšujte své dovednosti

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here