Co muži na ženách opravdu milují?

0
1584

To je přece jasné. Muži milují velká umělá prsa, dokonalý make-up, sexy minisukně a vysoké podpatky. Nebo snad ne?

1)    Úsměv

I sebekrásnější žena nezaujme muže, pokud se bude na celý svět mračit. Přirozený úsměv a milé chování naopak na chlapy působí doslova jako magnet. Úsměv vám přidá na kráse a vám i vašemu okolí přinese i spoustu energie. Jen dávejte pozor, abyste se smály opravdu od srdce a upřímně. Pokud se totiž nesmějí i vaše oči a koutky vám podivně cukají, muži vaši fintu rychle odhalí.

2)    Postava ve tvaru přesýpacích hodin

Myslíte si, že u chlapů bodují jen vyhublé modelky bez gramu tuku navíc? Pak se mýlíte. Pro muže je většinou nejpřitažlivější typicky ženská silueta s tvarem přesýpacích hodin. Nemusíte mít nutně míry 90-60-90, bohatě stačí určitá souměrnost postavy s viditelným pasem.

3)     Lehký make-up

Pokud chcete muže zaručeně odradit, napatlejte na sebe tunu make-upu, vytvořte si tmavé kouřové líčení, přidejte rudou rtěnku a vše doplňte umělými řasami sahajícími až do nebes. Většina mužů má naopak ráda přirozenost a umírněnost. Vždy je bude zajímat, jaká jste doopravdy, a kdo se pod vrstvou líčidel vlastně skrývá. Navíc, jak má vědět, že vaše zářivá rtěnka je neslíbatelná? Mohla byste se zbytečně připravit o žhavý polibek na dobrou noc.

4)    Příjemná vůně

Abyste zasáhla muže všemi smysly, nezapomínejte ani na parfém. S vůní byste ale měla být spokojená v první řadě vy a zvolený parfém by měl odrážet vaši osobnost. Zvlášť na prvních schůzkách však jemnější vůni a s jejím množstvím to rozhodně nepřehánějte. Ideální je, když se trefíte do zlatého středu mezi „měsíc jsem se nemyla“ a chodící parfumérií.

5)    Sebevědomí

Zní to jako klišé, ale pokud chcete zapůsobit na muže, buďte zásadně sama sebou a na nikoho si nehrajte. Muži vycítí, když se sebou nejste spokojená nebo vysoké sebevědomí záměrně předstíráte.

Jaké další vlastnosti muži ocení?

  • schopnost naslouchat
  • inteligence
  • smysl pro humor
  • upřímnost
  • přizpůsobivost
  • nebojíte se požádat o pomoc
  • věrnost
  • empatie

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here