Proč jsou Vánoce lepší, když jste singl?

0
1421

Večerní romantika na horské chatě ani tulení pod teplou dekou vás letos nečeká? Máme pro vás důkaz, že si vánoční svátky užijete daleko více jako single.

1)    Vánoce strávíte v oblíbeném pyžamu

Protože nemusíte dělat za každou cenu dobrý dojem, obejdete se bez nových šatů, stylových doplňků i dohladka oholených nohou. Naopak můžete s klidem strávit svátky v antierotickém pyžamu a ponožkách, které vám loni upletla babička.

2)    Nikdo vás nebude srovnávat

Single Vánoce jsou opravdu fajn. Nikdo vám totiž nebude tvrdit, že vanilkové rohlíčky od maminky jsou lepší, vánoční stromeček se zdobí až na Štědrý den, nebo že babička toho kapra dělá přece úplně jinak.

3)    Letos se Ježíšek určitě trefí

Zadané ženy často pod stromečkem nachází kuchyňské spotřebiče, voňavky „bolehlavky“ nebo oblečení špatné velikosti. Ale nebojte, letos vás podobný scénář rozhodně nečeká. Místo nevhodně zvolených dárků si totiž sama pořídíte to, co vás nejvíce potěší.

4)    Televizní program bude jen váš

Nebudete muset trpět při sledování sportovních zápasů nebo válečných dokumentů. V klidu se už potřicáté podíváte na svého oblíbeného Mrazíka a pobrečíte si u Lásky nebeské.

5)    Pojedete, kam chcete

Když jste volní jako ptáci, nic vás v domovině nedrží. Svátky i Silvestr můžete strávit, kdekoliv chcete. Třeba v Rakousku na lyžích, v holandském coffee shopu nebo na prosluněném Bali.

6)     Budete mít čas na rodinu

Páry často vedou každoroční boj o to, kde se budou Vánoce trávit a jak budou probíhat příbuzenské návštěvy. Vy ale můžete věnovat plnou pozornost jen své rodině a užívat si jen jejich přítomnost.

7)    Můžete se rozmazlovat

Generální úklid, pečení posledních kousků cukroví, nákupy v přeplněných obchodech, stres a věčné nestíhání. Místo snahy o perfekcionismus a péči o druhé si Vánoce užijete v klidu a získáte čas sama pro sebe. Můžete si pěkně vyzdobit byt, užít si horkou koupel, přečíst dlouho odkládanou knížku nebo navštívit své přátele. Záleží jen na tom, co vám dělá radost.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here