7 typů lidí, které potkáte na každém vánočním večírku

0
1387

Vánoční večírek. Pro některé dlouho očekávaná akce plná dobrého jídla, pití a zábavy. Pro jiné nutné zlo zahájené nudným proslovem nadřízeného, které je třeba si každý rok pokorně vytrpět. Ať patříte k první či druhé skupině, zaručeně se pobavíte sledováním, za které typy osobnosti se vaši kolegové a kolegyně v alkoholovém opojení promění.

1)    Casanova

Z nejednoho chlapa se po pár pivech stane hotový svůdce žen. Tedy alespoň v jeho mysli. Většinou to začíná pozváním na drink kolegyně, nevinnou konverzací, rozhazováním vtipných hlášek a tancováním na parketu. Jeho oběť má ale vzápětí co dělat, aby se z jeho spárů vymanila a zabránila katastrofě.

2)    Zpěvačka

Každá firma zaměstnává alespoň jednu doposud opomíjenou „zpěvačku“, která zůstává až do této chvíle skrytá. Pokud letos plánujete zpestření večírku formou karaoke, raději se na to dopředu psychicky připravte.

3)     Anděl

Běžný život může být s tímto typem pečující kolegyně trochu nuda. Když se vám to však povede na večírku přehnat s alkoholem, budete nakonec rádi za její pomoc při snaze o rovnou chůzi, zaplacení účtu a odvoz domů.

4)    Lítostivec

Kolega, který celý rok pilně pracuje a na nic si nestěžuje, vám po pár sklenkách vína otevře své srdce. Celá firma se tak rázem dozví, že má mizerný plat, nikdo si ho neváží, nadřízení nepoctivě manipulují penězi a zaměstnancům zadržují důležité informace. A když vyčerpá všechny nespravedlnosti, které se mu dějí v pracovní sféře, zabrousí i do osobního života. S pláčem vysype, že ho manželka podvádí, děti ho nemají rády, má potíže s prostatou a jeho život prostě nestojí za nic.

5)    Ten, co odchází jako první

Někdo prostě z vánočního večírku musí odejít jako první. Při svém odchodu samozřejmě vzbudí spoustu pozornosti a musí čelit přemlouvání ze strany kolegů. Jako první většinou odchází rodiče malých dětí, čerstvě zamilovaní šťastlivci a ti, pro které je vánoční večírek čirým utrpením.

6)    Neurvalec

Na první pohled nevinný kolega bere vánoční večírek jako chvíli, kdy může téměř vše. Takže do sebe klopí jednoho panáka za druhým, osahává kolegyně, je vulgární a jeho hlasitý projev se nese až do Číny.

7)    Uzavírač

Kolega, který z večírku odchází jako poslední, zamíří z hospody rovnou do kanceláře. Je pravda, že se slušnou hladinkou v krvi, rozcuchanými vlasy, zmačkaným sakem a všudypřítomným odérem se pracovní den nezvládá úplně jednoduše, ale někdo se zkrátka funkce zavírače ujmout musí.

Chcete si letošní vánoční večírek užít naplno? Samolepky s vtipnými hláškami dokážou vyladit každou party a pozvednout ji na vyšší level.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here