5 tipů na praktické dárky k Vánocům

0
1377

Už máte dost nakupování zbytečností a chcete letos vybrat skutečně praktické dárky, které neskončí zapomenuté na půdě a pokryté vrstvou prachu? Přinášíme vám pár tipů na praktické dárky, které se doma rozhodně neztratí.

1)    Kuchyňské spotřebiče

Nejpraktičtějšími dárky pro milovníky vaření a pečení jsou kuchyňské spotřebiče a nádobí. Ať už vyberete mixér, mlýnek na maso, smoothie maker nebo multifunkčního robota, nešlápnete vedle. Vybíráte dárek pro zastánce zdravého životního stylu? Pak popřemýšlejte o kvalitním odšťavňovači nebo výrobníku rostlinného mléka.

2)    Oblečení

A tím nemyslíme jen mnohými nenáviděné pletené ponožky a svetry s vánoční tématikou. Velmi praktickým dárkem může být spodní prádlo, sportovní či outdoorové oblečení nebo kostýmek do kanceláře. Pokud neznáte přesnou velikost a nechcete zkazit moment překvapení, darujte voucher. Na základě něj si po Vánocích obdarovaný sám vybere to, co se mu opravdu bude hodit.

3)     Kalendáře

Chcete udělat radost něčím, co lze používat na denní bázi? Pak vsaďte na praktický kalendář. Vybrat můžete obyčejný nebo takový, který s sebou nese i určitou přidanou hodnotu. Třeba cestovatelský kalendář s fotografiemi od Veroniky Peškové v sobě spojuje praktičnost s estetikou a potěší všechny nadšené objevovatele nových míst. Stačí jeden pohled na krásné fotografie a váš blízký se rázem přesune na místa, která už navštívil nebo o nich zatím tajně sní.

4)    Nářadí

Domácí kutily potěší nové nářadí nebo případné doplnění stávající sbírky. Spoustu věcí, které jsou potřeba jen výjimečně nebo stojí hodně peněz, si kutilové často sami nekoupí. Koupit můžete třeba kompletní soupravu nářadí v praktickém kufříku, páječku, víceúčelový detektor nebo vysavač na mokré i suché nečistoty.

5)    Vybavení do bytu

Přestěhoval se váš blízký nedávno do nového bytu nebo se rozhodl pro rekonstrukci? Nová výbava se mu bude v každém případě hodit. V domácnosti je stále co vylepšovat, proto můžete pod stromeček zabalit sadu osušek a ručníků, kvalitní povlečení, pěknou lampu nebo i šikovný taburet ladící s pohovkou.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here