Jak potěšit muže darem

0
1631

Pokud chcete potěšit muže dárkem, neměňte jeho zvyky. Nenosí peněženku nebo aktovku? Tak ji nepotřebuje. Své návyky určitě nezmění. Nedávejte sportovci knihy, ale dres. Pokud týdny nebásní o určitém typu mobilu, nekupujte mu ten, co se líbí vám. Nenosí-li košile, nepodlehne módě a zůstane u trička. Každý člověk je jiný. Darujte mu to, co má rád. Muži nechtějí opravdu nic roztomilého, růžového, plyšového a hrajícího. Jako dárek z lásky nechtějí nic podobného k narozeninám ani pod vánočním stromkem ani čerstvě zamilovaní ani po 20 letech manželství. Situaci můžete zhoršit tím, že budete muže nutit, aby si váš dárek vystavil doma.

Originální a neoriginální

Nabídka zážitkových dárků je super, ale pokud máte doma IT specialistu, který tráví večery u PC nebo knihy, nepotěšíte ho kurzem přežití. Nesnažte se mu za každou cenu nutit typicky mužské dárky jen proto, že jsou pro muže. Vyhodíte peníze a urazíte jeho ego.

Dárek na míru

Muži mají rádi volnost a chtějí také trávit čas s kamarády. Ženy naopak zase neurazí romantické procházky v parku a současně i večeře při svíčkách. Pokud chcete jít se svým mužem na romantickou večeři, pozvěte jej, ale rozhodně mu ji nedávejte jako dárek. Voucher potěší jen vás a na nadšenou reakci muže budete čekat zbytečně.

Muž nemusí být kutil

Pokud muž nepoužívá nářadí, tak mu ho nekupujte. Jde o dárek pro kutila, který tráví dny v dílně, garáži i na zahradě. Vrtačkou nebo sekačkou ho nejspíš nenadchnete. Vy asi také neoceníte pánev, hrnec, vysavač nebo žehličku.

Pozor na urážky

Muž se cítí na dvacet i v padesáti. Zbytečně mu nepřipomínejte jeho věk, což by zkazilo náladu i vám. Nedávejte mu lék na prostatu, vitaminy či podporu na růst vlasů si koupí sám. Pokud dosud nechodil do fitness centra, naznačíte mu jen nabytá kila. Dejte mu to, co má rád. Nechtějte jej změnit, to ani nejde.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here