Osobní růst muže začíná u žen. Musíte umět sbalit holku!

0
1543

Většinou se cítíme dlouhodobě sami, a i když si ze začátku užíváte single života, časem přijde touha po sdílení. A když se necítíte sami, přejete si být milováni, možná mít vztah, který vás bude naplňovat. Aby vztahy, manželství a láska byla stále rozkvétající, je třeba pracovat na sobě i na vztahu. Každá žena chce muže, co se o sebe umí postarat. Každé ženě se bude líbit muž, který se umí oblékat, sportuje a udržuje se ve zdravé kondici. Zdravý, silný jedinec je totiž přitažlivým pro opačné pohlaví. Každá žena chce pocit jistoty a pocit zabezpečení. Proto by se muž měl vzdělávat, stále se učit novým věcem a mít dobře placenou práci. Každý by měl dělat to, co ho naplňuje.

Po čem ženy touží, aneb jak toho dosáhnout

A když víte, po čem žena touží, jsme najednou u osobního růstu muže. Učení se nových věcí, vzdělávání, umět se stylově oblékat, být silný psychicky i fyzicky zdatný, dělat nějaký sport, rozvíjet se a vydělávat peníze, to vše je osobní růst muže. Sbalit holku či ženu začíná u osobního růstu muže. Protože v momentě, kdy osobní růst roste, muž se stává atraktivním pro druhé pohlaví. Tak to bylo, je a bude. Silný lovec byl vždy pro ženu přitažlivý muž. Dnes je to muž, co na sobě umí pracovat ve všech oblastech života a to je pro ženu zajímavé. Zde začíná první impuls na to, jak sbalit ženu. Pamatujte si, že nemusíte věřit na náhodu, ale věřte, že primárně musí přijít vždy změna od vás. Pojďme se na to podívat a udělat ze sebe atraktivního muže.

Image je základ pravého muže

Jestliže stále tápete, jak se máte oblékat, je na čase udělat první krok a nebát se klidně navštívit stylistu. Jestliže na to nemáte peníze, nechte si poradit od zkušenějšího kamaráda nebo kamarádky co má cítění na oblékání. Image je základ vašeho prodeje silné osobnosti. Protože to, jak se oblékáme, je to, co udělá první dojem. Taková naše prvotní vizitka. Dalším pravidlem je, že když si změníte šatník, tak se v novém oblečení a stylu budete cítit dobře. Nesmí vám to být nepříjemné. Dělejte krok za krokem a hledejte si svou cestu k dokonalému muži. Ne nadarmo se říká, že celková atraktivita začíná u vkusně oblečeného muže.

Vzdělávání je základ úspěchu

Základem pro trvalou změnu je neustále se posouvat vpřed. Nebojte se nových věcí a vzdělávejte se. Učte se novým věcem, ať už je to cokoliv. Jazyky, nové znalosti, vaření, oprava aut, jakýkoliv sport, obchodní dovednosti, prostě cokoliv. Protože muž, který má rozhled do vícero oblastí ve svém životě a pracuje na sobě, se tak stává automaticky atraktivním mužem a dostává se na přední příčky. Začne si sebe více vážit, nebude stagnovat a bude se rozvíjet. Pomůže to i vašemu mozku, který je třeba rozvíjet po celý život.

Umění komunikace

Každá žena má ráda, pokud je chlap komunikativní. Pro ženy jde o velmi atraktivní prvek. Pokud vám to dělá problémy, začněte oslovovat všechny lidi, muže, ženy, starší lidi i mladší. Začněte vyhledávat společnost a staňte se opravdu komunikativním samcem. V momentě kdy budete výřeční, budete mít mnohem blíže ženským srdcím a k tomu, jak je sbalit. Je možné, že se budete stydět komunikovat s cizí ženou. Do klína vám samo nic nespadne. Je zapotřebí na sobě neustále pracovat a pomalu se posouvat aspoň malými krůčky krok po kroku dopředu. Uvidíte, že si po čase komunikaci se ženami budete náležitě užívat.

Buďte psychicky a fyzicky silní

Chlap, který je psychicky a fyzicky silný, je atraktivním mužem. Fyzická síla je jasná, musíte začít sportovat, dělat výbušné i silové sporty, protože se vám automaticky zvedne hladina testosteronu v těle a vy budete zase o něco více chlap alfa samec. Psychickou sílu zvednete tak, že budete sami se sebou srovnaní. Přijmete své nedostatky a sami z nich uděláte přednost. Naučíte se jednat s rozvážností a dostanete se k tomu tak, že začnete meditovat pár minut denně. Vše chce cvik a výdrž, samo nic nepřijde.

Nepodceňujte stravu a vystupte z komfortní zóny

Když budete zdravě jíst a budete mít dostatek energie, vše vám půjde od ruky. Zdraví máme jen jedno a zdravý, silný jedinec plný energie bude mnohem atraktivnějším, protože bude sám se sebou v pohodě. Zdravá, nutričně hodnotná a střídmá strava je základ atraktivity v životě. Vystupujte z komfortní zóny. Když děláme věci, co nám jsou krajně nepříjemné, posouvá nás to dopředu. Opak je stagnace, kdy zůstáváte ve své ulitě. Pro ženy je atraktivnější muž, který překonává překážky. Překonávejte své limity a dělejte věci, které vám jsou i nepříjemné. Nezapomeňte se odměňovat. Makejte na plné obrátky a pak si zajděte na masáž, přečtěte knížku, nebo si dejte něco dobrého. Udělejte ze sebe muže, po kterém budou ženy toužit, a snadno je sbalíte.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here