Hledáte protějšek? Vsaďte na ty správné seznamovací tipy a triky

0
1533

Někdo nemá se seznamováním žádné problémy, pro jiného je to šílený stres. Pokud patříte mezi ty, co se ostýchají a nevědí, jak začít, je třeba se trochu připravit. Zkuste si nelehkou situaci zjednodušit. Zkuste se řídit našimi tipy a triky, ať se na vás konečně usměje štěstí.

Kdo jsem a co mohu partnerovi nabídnout

Nejprve si uvědomte, kdo vlastně jste a co můžete novému partnerovi nabídnout. Musíte být k sobě upřímní, jak v oblasti vzhledu, věku, zájmů i hodnot. Musíte být alespoň trochu soudní a hledat partnera, který se k vám hodí. Nespokojte se ale ani s málem. Hledejte rovnocenného partnera.  Ušetříte čas zbytečnou komunikací s někým, kdo o vás pak ve skutečnosti nebude mít vůbec zájem a o koho nebudete mít zájem vy. Muž středního věku, s průměrným měsíčním příjmem 15 000 a jediným koníčkem v podobě fotbalu a piva asi nemůže hledat dvacetiletou topmodelku. V reálném životě tyto vztahy opravdu nikdy nefungují.

Co od partnera očekávám

Uvědomte si, koho hledáte. Partnera pro život, pro flirt a příležitostný sex, nebo jen nové kamarády a přátele. Jaký má být věkový rozdíl mezi vámi, zda ustojíte vtah na dálku a zaměřte se na jeho zájmy a vlastnosti. Protiklady se přitahují, ale pokud nebudete mít žádné společné zájmy, nebudete si vůbec rozumět. Zaměřte se alespoň na nějaké stejné aktivity, jinak dojde ke střetu zájmu. Snažte se specifikovat požadavky na partnera hned na začátku, ušetříte si tak čas. Těžko budete s kuřákem, když to nesnášíte. Nebudete si rozumět s někým, kdo se povaluje na gauči, ale vy vedete aktivní život.

Způsob seznamování

Necháte seznámení náhodě, nebo tomu pomůžete? Zkuste to originálně. Na ulici můžete kohokoliv, kdo se vám bude líbit, stačí si jen vymyslet důvod. Třeba, půjdete se mnou na kávu? Líbíte se mi! Pokud máte ale z přímého vyznání strach, zamaskujte to. Mohl byste mi prosím věnovat pár minut na vyplnění krátké ankety? Nebo třeba, ztratila jsem se, neporadil byste mi, jak se dostanu na nádraží? Podobně to zkuste ve fitness centru nebo v restauraci. Zapojte nápad a vtip.

Prémiové seznamky

Prémiová seznamka nabízí lidi, kteří mají zájem o vážné seznámení. U seznámení přes internet je nutné vytvořit si pravdivý a zajímavý profil, ať vybraného partnera správně oslovte. Nelžete o věku ani vzhledu a uveďte důvod, proč dotyčného oslovujete, co vás na něm zaujalo, jako vtip, životní styl či zájmy a uveďte, co máte společného. Pokud se vám podaří napsat zajímavou zprávu, která se bude nějak lišit od ostatních uživatelů, vaše šance na dobré seznámení se zvýší. Nečekejte, až vás nějaký muž či žena osloví. Pokud vás někdo zaujal, oslovte jej sami.

Užijte si první rande

Pokud už jste osobně potkali nebo na internetu našli někoho, kdo je sympatický a chcete ho blíže poznat, domluvte se na schůzce. Můžete na večeři, do kina, do parku nebo na kávu. Nepřemýšlejte o tom, co musíte říkat, přijde to samo. Nalaďte se na vlnu toho druhého, více poslouchejte a ptejte se, ať se dozvíte co nejvíce. Vzbuďte zájem a pocit, že vás ten druhý zajímá. Otevřeně komunikujte, neřešte minulost a nikdy se nelitujte. Vytvořte veselou a vtipnou náladu a první rande maximálně využijte a užijte si ho.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here