Jaká jsou ta nejvhodnější místa na sex?

0
3463

Pokud vám to doma trochu vázne, chce to oživit. Zkuste se tedy inspirovat. Britka Tracey Cox se živí jako sexuální koučka a sestavila žebříček míst, kde si lze nejlépe užít sexuální zážitky. Jsou tradiční i neobvyklá a rozhodně stojí za to místa vyzkoušet. Pokud jste to vy sami dělali na 6 a více místech, patříte mezi sexuální dobrodruhy, pokud na 4 místech, už jste prokázali zdravou zvědavost. Jde-li o 3 místa, dosahujete průměru. A pod 3 místa patříte mezi suchary bez špetky fantazie a smyslu pro dobrodružství. Sexuální koučka dodává, že i při sexuálním dobrodružství nesmíte zapomínat na zdravý selský rozum a řídit se zejména podle svých pocitů a pocitů partnerky či partnera.

Sex a postel

Sex v posteli nemusí být jen klasika s vystřídáním dvou až tří poloh. Vezměte si na pomoc Kamasutru nebo staré dobré erotické video, nechte se inspirovat a rozjeďte to na plné obrátky. V posteli si totiž můžete vyzkoušet sex na stovky způsobů. Záleží na vaší fantazii, odvaze experimentovat a patřičném kousku hravosti při milování a kvalitním sexu.

Sex na pračce

Velmi tradiční sexuální pomůckou je pračka, která se právě dostane do cyklu ždímání. Vibrující Tatramatka zabere více než nové technické výdobytky a dokonale okoření vaše milostné touhy i prožitek z vyvrcholení.

Sex v autě i na autě

Auto je dobrá volba. Jde to venku i vevnitř, podle fantazie, které se meze nekladou. Auto je léty ověřená klasika a dají se v něm opravdu vyzkoušet velmi zajímavé polohy. Možná se při tom i pobavíte. Největší odvážlivci si to rozdají rovnou na kapotě auta.

Sex v kině

Ideálním místem plným adrenalinu a to nejen pro první nesmělé schůzky, je kino. Je jako stvořené i pro sex. Přítmí dělá intimní atmosféru, často je tam poloprázdno a pohodlná křesílka. Pokud nepůjde o premiéru kultovního trháku, pak můžete zapojit svou fantazii a vyzkoušet rozmanité sexuální hrátky. Je třeba držet ústa na uzdě, ať nerušíte ostatní diváky, kteří přišli opravdu do kina na film.

Hotelový balkón

Hotely jsou osvědčeným místem pro milostné schůzky. Pokud je to někde u moře, na dovolené v cizí zemi, kde vás nikdo nezná, můžete využít i jiné části hotelu, než je váš hotelový pokoj. Teplá letní noc, hvězdy a sexuální vzrušení plné žhavého sexu na balkoně umí se vztahem udělat divy.

Sex pod žhavým sluncem

Sluneční paprsky plné vitaminu D prospívají našemu tělu, stejně jako sex. Spojte tedy příjemné s užitečným a zvolte ideální variantu vhodnou pro letní měsíce a dobu dovolených. Sex na pláži je prostě skvělý zážitek.

Sex v moře, bazénu či ve vaně

Voda je sama o sobě opravdu skvělá a zapojíte-li fantazii, můžete si ji udělat ještě mnohem skvělejší a barvitější. Romantika při zapálených svíčkách zakončená opravdu úžasným a žhavým sexem je super zážitek. Ideální jsou i výlety k moři, můžete zkusit milování na opuštěné pláži, doplněné o šumění moře, ale i přímo v moři. Sex ve vaně během společné koupele je jasnou klasikou.

Sex v přírodě

Nemusíte být zrovna zarytí harcovníci a trampové, abyste si oblíbili sex v přírodě. Vezměte si sebou deku, piknikový koš a spojte osvědčenou kombinaci, tedy dobré jídlo, romantickou přírodu a sex. Vzájemné mazlení a milostná předehra má v přírodě opravdové grády a je úplně jedno zda využijete les, louku nebo třeba skály, které mají magickou moc.

Sex ve stanu

Pocit soukromí vám dá stan, jen jde o velmi tenké soukromí, kdy zároveň musíte dávat pozor hlavně na své zvukové projevy. Jde o zajímavé místo pro vaše vzájemné poznávání. Čím menší stan, tím si budete bližší. Vzájemné polibky a láskyplné doteky přerostou i ve žhavý sex v novém prostředí s novým prožitkem.

Sex ve výtahu

Fantazii se meze nekladou a zastavit výtah v mezipatře vůbec není na škodu. Jen si musíte být jistí, že jej zase rozjedete a nebudete volat na poruchovou linku a čekat až vás vyprostí. Určitě přijdete i na jiná lákavá místa, která jsou jako stvořená pro žhavé, tak trochu zakázané milování. Pak už záleží jen na vás, vašem partnerovi a na vaší fantazii. Okořenění vztahu se vždy hodí.

 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here