Pamela Anderson má neuvěřitelných 50 let

0
4983

Pamela Anderson se narodila 1. července 1967 v Ladysmith v Britské Kolumbii v Kanadě. Její otec Barry pracoval u vysoké pece a matka Carol byla číšnice. Pamela Anderson má také o 5 let mladšího bratra Gerryho. Je vysoká 170 cm a váží 49 kg, které si drží. Její zájmy jsou gymnastika, meditace, jízda na kole, dlouhé procházky a také vaření. Na svá středoškolská studia si vydělávala jako cvičitelka aerobiku. Na začátku se objevovala v TV reklamách a drobných filmových rolích. V roce 1990 se stala dívkou měsíce v časopisu Playboy a posunula se ke kariéře TV hvězdy.

Filmové role

Hrála roli Lisy v úspěšném komediálním seriálu Kutil Tim, v seriálu Ženatý se závazky, ale zejména ji proslavila role plavovlasé záchranářky Parkerové v kultovním seriálu Pobřežní hlídka. Účinkovala ve videoklipu skupiny Aerosmith Blind Man. Bývá označována za Brigitte Bardotovou, ale její pokusy prosadit se ve filmu jí moc nevycházejí. Hrála v akční comicsové sci-fi Barb Wire, kde vytvořila titulní postavu válečné veteránky. Akční film či futuristická pohádka o feministické akční hrdince slavil úspěch, kritiky ale na film chválou spíše šetřili. Pamela získala anticenu Zlatá malina za nejhorší herečku v hlavní roli. Více než herecké výkony přitahují její tělesné vnady a milostné románky.

Soukromý život a začátky

Byla vidívána s některými hollywoodskými starými mládenci, jako je Dean Cain, Sylvester Stallone a Scott Baio. Pak se ale vdala po čtyřdenní známosti. Svatbu měli 19. 2. 1995 na pláži v Cancúnu, kdy měl ženich na sobě krátké džíny a nevěsta úzké bílé bikiny. Provdala se za bubeníka Tommyho Leeho ze skupiny Mötley Crüe, se kterým má dva syny. Její velký první průlom přišel v roce 1989, když sledovala ve Vancouveru zápas v americkém fotbalu. Kameraman ji našel v hledišti a její tvář se vzápětí objevila na obří obrazovce. Pamela na sobě měla tričko firmy Labatt a její úspěch u publika pak okouzlil pracovníky firmy natolik, že jí ihned nabídli práci v reklamě na pivo.

Pamela Anderson a Playboy

V roce 1989 ji telefonovali agenti a měla v Kalifornii nafotit fotky pro Playboy, z čehož byla zezačátku pobouřená. Na naléhání matky a dědy, kteří tvrdily, že si nemá takovou příležitost nechat ujít, odletěla do L.A. a její kariéra začala. V časopise Playboy byla jako Dívka měsíce. Nechala si plasticky zvětšit prsa na velikost 80 C, které z ní udělaly neodolatelnou. Na titulní straně se objevila hned několikrát a na obalech časopisu Playboy co do počtu fotografií na titulní straně drží naprostý světový primát. V Pobřežní hlídce vydržela až do konce 6. série, i když ji David Hasselhoff kvůli jejím častým milostným avantýrám hrozil vyhozením. Seriál pak opustila s důvodem, že se chce více věnovat svému synovi. Vydala prohlášení, že nikdy nechtěla být víc, než dobrou manželkou a matkou.

 

Jak dopadlo manželství

Místo snubních prstýnků mají snoubenci vytetovaná jména svých protějšků. Seznámili se na silvestrovské párty, kde Tommy Pamelu na první pohled moc neoslnil, nakonec jeho romantismu podlehla. V červnu 1996 se jim narodil syn Brandon a v prosinci 1997 syn Dylan. Jejich manželství bylo již ale v rozpadu. Pamela zažádala o rozvod po několika Tommyho fyzických napadeních, za které Tommy nakonec skončil za mřížemi. V roce 1999 se k sobě vrátili a naplánovali si další svatbu. Ve stejném roce si Pamela nechala odstranit silikonové implantáty, kdy si vrchní objem z 90 cm nechala zmenšit na 80 cm.

Další svatby Pamely Anderson

Druhým manželem Pamely Anderson byl americký hudebník Kid Rock, za kterého se 29. 7. 2006 provdala ve francouzském letovisku Saint-Tropez. Rozvedli se ale hned následující rok 27. 11. 2007. Ani další vztah Pamele nevydržel. V manželství s hráčem pokeru Rickem Salomonem vydržela půl roku a v březnu roku 2008 byl sňatek záhy anulován.

Kanadská kráska oslaví letos padesátku

Rozhodně to ale neznamená, že se už přestane v médiích ukazovat nahá. Oslavila své padesátileté tělo focením pro spodní prádlo Coco de Mer. Milovníci jejích křivek a bujných ňader si opět přijdou na své. Neskrývala totiž téměř nic a dodnes se nestydí fotit nahá. Pamela se nyní schází s Julianem Assangem, zakladatelem WikiLeaks, který často pobývá na Peruánské ambasádě v Londýně. Ten se snaží osvobodit tento svět jeho vzděláváním, což je romantické snažení a Pamela tvrdí, že jej miluje.

 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here