Pozvánka: FOOTFEST 2017

0
1891

Škwor, Vypsaná Fixa, Iné Kafe, Skyline, Fast Food Orchestra, Monkey Business, Jelen a to pořád ještě není všechno. Spousta dalších kapel Footfestu 2017, vás teprve čeká. V plánu je opět pestrý doprovodný program včetně tradičních fotbalových utkání.

I přes všechny spekulace a dohady, bude mít i letos Želeč u Tábora tu čest a stane se opět dějištěm tolik oblíbeného festivalu. Festivalu, který je právě díky vám nezbytnou součástí začátku léta.

Novinkou letošního ročníku je jednotná vstupenka na celý fest, která v tuto chvíli stojí 700Kč. Cena dvoudenní permanentky bude stoupat, proto neváhejte a objednávej vstupenky na e-mailové adrese info@footfest.cz. Do objednávky napište adresu, počet lístku, telefonní číslo a my vám je obratem zašleme na dobírku. Lístky je možné zakoupit i v některé z kamenných prodejen v Táboře, Plané nad Lužnicí nebo Soběslavi.

Chcete jako první vědět nejčerstvější novinky z příprav Footfestu 2017? Sledujte facebookové stránky festu, kde už brzy budou zveřejněny další kapely! V nejbližších dnech pro vás také pořadatelé chystají nově zaktualizované webové stránky.

Dva dny plné dobré muziky, sportu a především jedinečné atmoféry, takový bude letošní Footfest. Buďte u toho a přijďte!

Uložit


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here