Jaká má být řeč těla během svádění

0
2679

Každý muž chce mít úspěch u druhého pohlaví. Vztahy jsou jednou z nejdůležitějších věcí v lidském životě a bez nich to přece nejde. Jsou muži, co přitahují ženy zcela přirozeně, jiní se to musí naučit. V mezilidské komunikaci je spoustu signálů, které vysíláme a také přijímáme. Mozek je vysílá nevědomě, nebo je můžeme my sami změnit. Při seznamování hraje velkou roli řeč těla. Jinak se cítíte, když se bavíte s někým, kdo je hodně sebevědomý a má pevný postoj i řeč, než s ustrašencem.

Řeč těla

Je zapotřebí ji zvládnout opravdu důkladně. Být galantní a umět svádět není jen tak. Výhodou je, že průměrně i podprůměrně hezký chlap má pak velké úspěchy při svádění. Stačí mít zvládnutou řeč těla a vše jde přesně jak má. Pak jen stačí přidat upravený vzhled a pár maličkostí a žena z vás bude hotová. Ostatní si o vás budou říkat: „Jak to ten chlap dělá a co na něm ty ženy vidí? Jde vidět, že má správné charisma.“ I při komunikaci ale stačí říct nějaký špatný slovní obrat a je konec. Takže to chce i tak trochu cviku. Některá vysílaná gesta, nemusí zrovna znamenat přesný překlad. Mohou znamenat i trochu něco jiného. Záleží na dané situaci. Překřížené ruce na prsou mohou znamenat uzavřenost, odstup od protějšku anebo je nám zima a choulíme se, abychom se zahřáli.

Oční kontakt

Důležitý je oční kontakt, čím více se díváte na druhého partnera, tím ukazujeme mnohem větší sebevědomí i zájem o protějšek, ve kterém vyvoláváme dobré pocity. Nemá cenu se dívat příliš dlouho, pak to moc napovídá, že chcete zaútočit na svou kořist. Dobré je se dívat přibližně 4 až 5 sekund a pak odvrátit svůj pohled jiným směrem. Při svádění je třeba držet vzpřímené tělo, ukazovat hrdost, sebevědomí, fyzickou kondici a dobrý postoj těla. Nikdy se nehrbte, i když jste vysocí chlapi a máte s tím problém. Naklánění k ženě napovídá, že jí věnujeme velký zájem, někdy se pak žena stáhne. Je třeba působit dominantně a vyrovnaně.

Jak působit sebevědomě

Působte na lidi vyrovnaně a klidně, dívejte se na svět optimisticky a ve vypjatých situacích buďte mentálně silní. Mějte sebejisté držení těla a vzpřímený postoj s rovnými zády i hlavou, nekrčte ramena, povytáhněte krk, mějte pevný, uvolněný krok, ruce a prsty uvolněné a žádné tiky ani nervozita. Dobrý slovník, žádná agresivita. Neusínejte na vavřínech a pořád na sobě pracujte. Buďte dominantním a silným mužem. Mějte své sny a cíle i styl života. Sebevědomý muž je atraktivní.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here