Největší lidskou brzdou umí být špatná představivosti.

0
1453

Představy, které dostávají tvar

Nikdy nedopusťte, aby vaše imaginární představa, pod obavou co špatného by se mohlo stát, způsobila, že se kvůli nerozhodnosti nestane vůbec nic. V tom případě lze změnit představu. Největší lidskou brzdou umí být špatná představivosti. Lidé se často bojí toho, co se nakonec nikdy nestane. Pokud chcete dojít k cíli a vzlétnout vzhůru, musíte nejprve odhodit vše, co vás stahuje dolů. Jakmile přestanete řešit všech, co nedokážete ovlivnit, začnete se soustředit na to důležité, co dokážete ovlivnit. Zahoďte obavy, že nejste dost dobří, je třeba se o tom přesvědčit. Na každém kroku je nejtěžší překonat ten okamžik, kdy se právě ten osudový krok bojíme udělat. Málokdy děláme věci, pro které jsme nejnadanější, za to často děláme věci, ke kterým jsme nejochotnější.

Co nás na cestě nejvíce zdržuje

Neřešte to, zda je někdo lepší a dokáže něco udělat lépe než vy. Asi to totiž někdo dokáže, ale je to právě proto, že nepřemýšlí o tom, zda to někdo dokáže o něco lépe, než to dokáže on. Jediný každodenní úkol je snažit se překonat svůj výkon z minulého dne. Stačí o malinký kousek a tím výkon roste. Úspěch je totiž vždy výsledkem velké bitvy mezi sebou samotným. Jediný, kdo nás může nakonec porazit, jsme my sami. Nedojdete do cíle, pokud se budete stále zastavovat a všem povídat o svých cílech. Nevěřte, že se vše časem změní samo bez vlastního přičinění. Čas může změnit pouze okolnosti, ale nikdy ne naše činy. To je na nás. Nenechávejte své výsledky tam, kde vždy byly bez ohledu na měnící se okolnosti, ale vždy konejte. Musíte se rozhodnout přestat neúspěšným. Sám čas nic nezmění, ale naše činy dokáží změnit úplně všechno.

Všechno je možné

Světlem v temnotách, které nás vede ven a vstříc našim cílům, jsou naše příležitosti. Každým dnem čelíme mnoha příležitostem, které jsou ukryté za překážkami. Každým dnem čelíme potížím, ve kterých je velký potenciál a naším úkolem je vyřešit situaci a najít ty příležitosti. Zakažte si slova, že je to nemožné. Opravdu mnoho nemožných snů se již změnilo v realitu. Dejte si pozor na své myšlenky a slova. Mají obrovskou moc. Je třeba si vše promyslet a prohnat mozkem. Neustále živte své pozitivní myšlenky a opakujte si, že to dokážete. Mozek to musí vždy opravdu zopakovat. Při nedostatečném sebevědomí se ptejte, na co můžete být pyšní. Je toho mnoho. Pokud přijde úspěch, neusínejte na vavřínech a pracujte dál. Jinak neuděláte již nikdy nic a čeká vás rychlý pád.

 

Uložit


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here