Už máte svoji plážovou tašku?

0
1769

Velký objem a zároveň i skladnost

Do správné plážové tašky se vám musí vlézt velká spousta věcí. Může to být deka, osuška, opalovací krém, hřeben, zrcátko, časopis nebo knížka, voda pro doplnění tekutin, občerstvení, doklady, peněženka, sluneční brýle a mnoho dalších nezbytných drobností. Zároveň je třeba si plážovou tašku pohodlně uložit do kufru tak, aby vám zabírala co nejméně místa. Velký objem a současně skladnost nabízí třeba plážové tašky z odolného polyesteru.

Kvalitní, praktický a příjemný materiál

Plážová taška se vám v horkých dnech nesmí lepit na odhalené části těla, materiál musí být odolný proti vodě, písku a dalším nečistotám, proto musí být i omyvatelná nebo vypratelná. Skvělou volbou je neopren, který můžete snadno v případě potřeby vyprat v pračce na 30 °C. Taška se pohodlně nosí, a pokud má zip se spoustou malých vnitřních kapes, je opravdu velmi praktická.

Plážová taška jako elegantní módní doplněk

Plážová taška by měla ladit k vašim novým plavkám a na trhu lze najít vskutku originální vzory. Tašky ve stylu Shopper si zamilujete díky jejich nepřehlédnutelnému designu a vysoké praktičnosti. Volte uzavírání na zip a oceníte také samostatně stojící tašky díky pevnému dnu. S originálními kousky přichází Reisenthel nebo Chiemsee. V kurzu jsou i vaky se zdobením a pestrobarevnými střapci, nebo plážovky ve vintage stylu.

Vychytávky a kapsičky

Kromě praktické možnosti uzavřít tašku zipem, určitě oceníte spoustu praktických kapsiček, které vám usnadní orientaci mezi všemi věcmi, které si k vodě sbalíte. Zejména pak vnitřní kapsy na zip, do kterých si uschováte důležité drobnosti, jako jsou karty či klíče od hotelového pokoje, nebo praktické kapsy na doklady, peněženku a speciálně určené kapsy na mobilní telefon.

Univerzální použití a nouzová řešení

Plážové tašky nemusí po návratu z dovolené zůstat ležet rok ve skříni. Můžete je totiž využívat během léta jako větší kabelky, kam dáte menší nákup nebo krabičky se svačinou do práce. Univerzální taška umí být kvalitní, praktická, elegantní i stylová. Kompromisem mezi zmíněným batohem, igelitovou a plážovou taškou může být také lehounká a designová ekotaška. Má extrémně nízké pořizovací náklad, je velmi lehká, skladná a můžete ji bez problémů prát.

Uložit


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here