Jak na sebe upozornit a vyniknout v místnosti plné lidí

0
1814
Všichni majitelé a jednatelé firem, ředitelé společností, lídři a vůdci mají pár zaručených vlastností, které ostatním prostě vadí. Často neumí dodržet své slovo, i když to po druhých precizně vyžadují. Mnohdy si vytipují otloukánky, které bezdůvodně shazují a urážejí. Jindy jejich způsob vedení postrádá schopnost rozhodnout a odvahu riskovat.

Jak si získat respekt

Získat si respekt a docílit, aby vás lidé pokládali za důležitého, není vždycky snadné. Je třeba si uvědomit, že žádný člověk není důležitější než někdo jiný a onen respekt se získává prostě se zkušenostmi postupně časem. Jsou ale lidé, kteří se domnívají, že jim respekt náleží jen tak sám od sebe. Nelze ale sázet na nějaké psychologické triky, kterými lze dosáhnout trvalého respektu.

Než vejdete do místnosti

Pokud se chcete stát úspěšnými, musíte si získat respekt. Do místnosti je třeba vcházet tak, aby všichni v místnosti zvedli hlavu, přestali pracovat, a prostě si váš všimli. Do místnosti tedy vstupujte sebevědomě, aby z vás vyzařovala sebejistota a sebedůvěra. I opačné pohlaví vždy přitahuje sebejistý protějšek. Když vejdete do místnosti, představte si, že z vás vyzařuje zářivé, silné světlo, které všechny přitahuje. Pak vám stoupne sebevědomí a nabudete dojmu, že jste o něco lepší.

Myšlenky jsou věci

Síla myšlenky je obrovská. Už samotné myšlení produkuje úžasnou energii a vyzařujete kolem sebe fluidum, které zlepšuje sebedůvěru. Když vstoupíte do místnosti, kráčejte hrdě a tímto způsobem na sebe přitáhněte pozornost. A pak se řiďte jednoduchými kroky. Vejděte se vztyčenou hlavou a rovnými zády. Bude ve vás vyzařovat sebejistota a budete se tak i cítit. Lidé u vás snadno vypozorují, zda se cítíte jistí sami sebou.

Hrdě, odvážně a otevřeně

Každému se podívejte do očí, ale neusmívejte se, ať nepůsobíte příliš šťastně. Vážným výrazem chcete vzbudit dojem důležitosti a dát najevo, že nemáte čas ani potřebu se na kohokoli smát. Dívejte se lidem do očí. Toto zdvořilé gesto dává najevo, že si vážíte lidí a oni si pak budou vážit vás. Rázně vstupte do místnosti, rozhlédněte se a najděte svůj cíl. Najděte někoho známého nebo sympatického a navažte s ním rozhovor. Pak to máte v kapse.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here