Každý den může být úspěšný, stačí se jen probudit

0
1485

Jakmile se probudíte, chtějte něčeho dosáhnout. Jděte rovnou do cíle, pokročte vpřed, dosáhněte rozmachu a získejte úctu. Vytvořte si část svého programu z umění dosáhnout čehosi každý den v jediném okamžiku. Chopte se cíle, hned jak se vzbudíte.

 

Plánujte a sněte

Každé ráno, když se probouzíte, naplánujte si, na čem budete ten den pracovat. Večer s tím usínejte, v noci o tom sněte a ráno po probuzení opakujte a plánujte. Váš největší cíl, nejdůležitější úkol, největší užitek, vše, co vás posune dál. Důležitým bodem je vybrat si to, co poskytne nejvíce výsledků, co má pro vás smysl a so vám pomůže posunout se k vašim cílům. Chtějte velké věci a během dne dbejte na to, abyste plnili věci ze svého seznamu.

Jak se staví sny

Když víte, co budete dělat a máte stanovené jasné plány na ráno, kdy se vzbudíte, můžete na ně zapomenout a jít spát. Ráno, když se vzbudíte, okamžitě můžete začít. Hned jak vstanete, přeskočte své ranní zvyky a začněte pracovat na svém snu. Nepřipouštějte žádné rozptýlení, prostě pracujte na svém snu. Nedovolte nikomu, aby vás vyrušil nebo zastavil. Prostě meditujte v tichosti či v činnosti.

Zvyk je železná košile a opakování je matkou moudrosti

Každý den vždy, když vstanete, uděláte další pokrok, a dřív než se ostatní probudí, dosáhnete jednoho ze svých dalších velkých cílů. Jde o zvyk, který vám mění život, udělá rituál z vašich ranních zvyklostí a vám poroste úroveň vašeho úspěchu. Opakování je zárukou neutuchající motivace, jde o neustálý růst a vývoj a cesta k cíli, ve kterém neskončíte na druhém místě.

Myšlenky jsou věci a snít je umění

Představivost a vizualizace má obrovskou moc. Myšlenky mají obrovskou moc. Tisíckrát opakované přání se stává skutečností. Bez snů nedojdete do cíle a bez stanoveného cíle není cesta. Zacházejte se svými myšlenkami obezřetně a sněte zodpovědně, často a promyšleně. Vizualizujte si do detailů. Je jedno, jak jsou vaše sny velké. Nenechte se odradit a každý den jděte za svým snem rovnou k vysněnému cíli.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here