Mezinárodní den orgasmu: 6 důvodů, proč ho ženy předstírají

0
1968

No jó, ty ženský. Umí nám mužům šikovně mazat med kolem pusy. A to i v sexu. Když chtějí, donutí nás se cítit jako Roco Siffredi aka kanec první třídy. Někdy se však jejich oscarový herecký výkon promění v trapné divadýlko. To pak ten med pořádně zhořkne. Proč? Proboha, proč to dělají?!

  1. Nechci, aby se zlobil

Tak si to zkuste představit, milé dámy… že jste chlapi.

Půl hodiny usilovně makáte jako šrouby, pot stříká všude kolem, svaly se napínají k prasknutí a… nic? VŮBEC nic? Jako vážně?!

Ne, nezlobíme se na vás. Ale na sebe. Takže díky za soucit v podobě této milosrdné lži? Asi.

  1. Co když mě opustí?

Některé ženy mají pocit, že když při sexu nedosáhnou orgasmu, tak v očích partnera nebudou plnohodnotnou milenkou. Že ho přestane vzrušovat. Že ji přestane chtít. Že ji opus… blá blá blá.

To je nesmysl. Je všeobecně známé, že ženy to mají s dosahováním orgasmu o něco těžší než jejich protějšky. Pokud to v posteli umíte pořádně rozjet, pak bude i tak spokojený. Takže jestli vás přece jenom opustí… pak to bude zcela jistě z jiného důvodu.

  1. Jsem dračice!

Tenhle bod dost souvisí s tím předchozím. To je tak, když se žena chce předvést a udělat ze sebe bohyni sexu.

  1. Už mi dej pokoj

Je unavená z práce, nemá náladu, bolí ji hlava… ale vy jí stejně překecáte. Uznávám. Velice rafinovaný způsob, jak si hravě zkrátit milostné hrátky.

  1. Když já se stydím

První styky s novým partnerem mohou být pro některé stydlivky rozpačité. Nechtěji hned experimentovat, přílišně se ukazovat… tak to prostě utnou. I tak ale můžou druhý den říct kámošce, že se s ním vyspaly.

  1. (Už) mě to neba

Když to muž neumí. Nebo je moc opilý a trvá to příliš dlouho. V tom prvním (a horším) případě je to jako by vám řekla: „Za nic nestojíš!“. Ale mnohem milosrdněji.

 

 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here