7 typů mužů, které potkáte na hudebním festivalu. Kteří za to stojí?

0
1530

Hudební festivaly jsou plné přitažlivých mužů i podivných existencí. Máme pro vás seznam týpků, kteří na hudebních akcích nikdy nesmí chybět.

  1. Kamarád
    Sympaťák, který nemá problém za vás vystát frontu na hamburger, půjčit vám pláštěnku nebo přidržovat vlasy, když zvracíte. Je hodný, pozorný, vtipný a z rukávu tahá jednu zajímavou historku za druhou. Bohužel je většinou buď zadaný, nebo gay.
  2. Model
    Dokonalý sestřih, vypracované bicepsy i břišáky a outfit podle posledních módních trendů. Na první pohled to vypadá, že si spletl hudební festival s módní přehlídkou. Každých pár minut nesmí chybět selfíčko, které okamžitě postuje na Instagram s hashtagem „fitnessbody“ nebo „czechboy“.  Pokud o něj máte zájem, dejte mu follow, komentuje jeho fotky a doufejte, že si vás všimne. Osobní rozhovor nemá ani cenu zkoušet, přes davy obdivovatelek byste se k němu stejně neměla šanci dostat.
  3. Hippie
    Zvlášť na multižánrovém festivalu většinou nechybí hipík. Plátěná taška, volné batikované oblečení, nezbytné cigárko, ostrý pach potu, dlouhé vlasy a hodně dlouho neholená tvář. Většinou chodí naboso, zdržuje se v blízkosti veganského občerstvení a přemýšlí o smyslu života. Je svobodomyslný, má romantickou duši a vyznává volnou lásku.
  4. Drsňák
    Poznáte ho na první pohled. Drsný výraz, zarostlá tvář, kožená bunda, roztrhané džíny, tetování nebo piercing patří mezi nejčastější poznávací znamení. Pokud se na festivalu strhne rvačka, je dost pravděpodobné, že se do ní připlete. Jde z něho trochu strach, ale zároveň vás něčím přitahuje. Nenechte se však zmást, často jsou takoví muži drsní jen na efekt. Pod tvrdou slupkou se může ukrývat něžná duše, která ve chvíli zamilovanosti vypluje na povrch. V každém případě vás takový muž bude ochraňovat a nedopustí, aby vám někdo ublížil.
  5. Muzikant
    Patří k vystupujícím kapelám, přišel podpořit své přátele nebo si chce jen poslechnout dobrou hudbu. Ať už je to jak chce, rozhodně si s ním budete mít o čem povídat. Nedělá mu problém komunikovat s cizími lidmi a umí udělat dobrý dojem. Zaručujeme vám, že se s ním nikdy nebudete nudit. Jen se musíte nějak popasovat s davy fanynek, které ho budou chtít ulovit pro sebe.
  6. Milovník alkoholu
    Vypadá to, že se na festival přijel opít a kapely ho až tak neberou. Pokud se vám ztratí z dohledu, máte jistotu, že ho najdete ve frontě na pivo nebo ležet v deliriu pod stagí. Má spoustu přátel, kteří ho v pití rádi podporují. Pod vlivem totiž dělá zajímavé věci, které je třeba ve vhodný okamžik zvěčnit a fotku či video postnout na sociální sítě.
  7. Vtipálek
    Jeho posláním je bavit lidi, což umí naprosto skvěle. Má neomezenou zásobu vtipných historek i trapných anekdot a nedělá mu problém převléknout se do boratek, které ukazují mnohem víc, než je zdrávo. Poznáte ho i podle velké party přátel, kteří se od něj nejsou ochotní odlepit. Pokud se s ním tedy chcete dát do řeči, musíte se nejprve vypořádat s jeho kamarády.

Najděte toho pravého díky samolepkám!
Ráda byste v létě poznala někoho zajímavého? Pak vám nesmí uniknout multižánrový festival Footfest, který letos přichází s unikátním projektem – Řekni to samolepkou. Speciální samolepky jednoduše naznačí, o koho máte zájem, a pomohou vám tak najít vhodný protějšek. Je jedno, zda hledáte lásku na celý život, chcete si zaflirtovat nebo najít dobrého kamaráda. Po příchodu do festivalového areálu si vyberte některou ze samolepek, nalepíte si ji na tričko a můžete vyrazit za dobrodružstvím. Již 20. – 21. července v Želči u Tábora.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here