Nebezpečí zvané Wi-Fi

0
1958

Moderní společnost přináší obrovský pokrok a neuvěřitelné množství technologií. Neuvědomujeme si ale velmi často jejich vedlejší účinky. U používání moderních přístrojů, jako je síť Wi-Fi je všude kolem nás. Tento revoluční způsob připojení bez použití kabelů sebou nese ale velká rizika. Mobilní telefony těchto připojení nejvíce využívají, ve společnosti jsou ale i určitá pravidla pro tyto služby, aby nám neškodily. Bezdrátová zařízení, tablety, notebooky a telefony jsou nutné pro připojení online.

Negativním projevy

Směrovače vysílají elektromagnetické vlny, nebo WLAN signály, velmi škodlivé pro naše zdraví, a tyto signály mohou poškodit tělo. Studie vypracovaná britskou agenturou pro zdraví zjistila, že právě routery mají velmi nepříznivý vliv na růst rostlin a lidí. Expozice na připojení Wi-Fi signálu má hned několik škodlivých následků. Projevuje se nedostatkem koncentrace a problémy se spánkem, vyčerpaností, chronickou únavou, bolestmi v uších a silnými bolestmi hlavy. Může ale přijít i ztráta imunity, rakovina mozku, potíže se srdcem, poškození nervového systému. Lékaři navíc varují, že když budete denně telefonovat půl hodiny po dobu 10 let, šance, že dostanete rakovinu mozku, se zvyšuje až o 40 %.

Elektrosmog

Elektrosmog je zkratka pro zahlcení našeho prostřední umělými elektromagnetickými vlnami, které vyzařuje veškerá elektronika. Když jsme elektrosmogem zatíženi příliš, můžeme pak mít zdravotní problémy. Lidé jsou v současné době naprosto zahlceni elektronikou, ale bohužel si vůbec neuvědomují nebezpečí, které z toho plyne. Elektrosmog umí být tichý a nebezpečný zabiják. Elektromagnetické záření ubližuje hlavně dětem. Orgonit prý elektrosmog, na nás útočí odevšad, ale účinně ničí. V současné době ale česká legislativa bohužel nebezpečí elektrosmogu nebere vážně. Například Francie zakazuje používání Wi-Fi v přítomnosti dětí do 3 let a na základních školách se její používání již omezuje. Právě Wi-Fi signál a mobily jsou největším ohrožením, ale nebezpečné jsou také kabely a zásuvky vedle postele, stejně jako kovová konstrukce postele.

Snižte dopad elektrosmogu

Nejhorší je vliv elektrosmogu během spánku, proto se mu v noci snažte vyhnout. V ložnici vypněte všechnu elektroniku ze zásuvek, vypněte mobilní telefon, nebo jej nastavte na režim letadlo. Elektrosmog úplně nezneškodníte, ale velmi slušně eliminujete jeho účinky. Dalším účinným prostředkem je použití orgonitu, což je vyrobený kámen z pryskyřice a kovových součástek neutralizující elektromagnetické záření.

 

 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here