Vaše kancelář musí hovořit za vás

0
2025

Jak si zařídit kancelář

 

V dnešním světě obrovské konkurence se často musíme snažit vyniknout všemi dostupnými prostředky. Stejně, jak děláte dojem na své návštěvy a obchodní partnery vy sami svým zevnějškem, můžete zapůsobit i svou kanceláří. Máme pro vás pár praktických rad, jak svou kancelář oživit a nechat ji vyniknout v důmyslných detailech. Kanceláře a pracovní koutky musí být stejně osobité jako jejich majitelé či uživatelé. Všechno, co potřebujete do své kanceláře, kreativně tvůrčího ateliéru a zvládnutí všudypřítomného každodenního úprku a chaosu musíte vždy najít na svém místě.

Základem je dobrý stůl a box se zásuvkami

Prostorný pracovní stůl, doplněný o box s praktickými zásuvkami na všechny kancelářské potřeby a dokumenty nejen o velikosti A4, je prostě k nezaplacení. Pro větší přehlednost vám pomohou popisovací štítky. Uspořádané potřeby na stole i ves stole nám pomohou uspořádat si i myšlenky v hlavě.

Kancelářská skříň na tu spoustu šanonů

Kompaktní skříň může být prostorově nenáročná a navíc také může disponovat vyklápěcí pracovní plochou. Na tu spoustu šanonů prostě něco potřebujete. Vkládací police lze často nastavit podle potřeby. Kancelářské skříně mají často jištění proti převrhnutí a chrániče podlahy. Velmi často se vám může hodit zadní stěna s otvorem na kabel. Pomoct mohou i silikonové protiskluzové lepicí podložky pro uchycení drobných předmětů. Jsou omyvatelné vodou, aniž by ztrácely lepivost.

Na psací stůl si pořiďte organizér

Mít své pracovní pomůcky přehledně utříděné a vždy po ruce vám ušetří spoustu času při hledání. Organizéry s otevřenými přihrádkami a zásuvkami mohou být z plastu či pevného kartonu. Využijte plochy stěn a pořiďte si pevné kovové poličky, které jsou praktické i dekorativní. Hodit se budou i zarážky a tvarované hrany zabraňující sklouzávání předmětů.

Do kanceláře se hodí laminátor

Laminátor, který vám snadno zataví nejen fotografie, obrázky, dokumenty, certifikáty či prezentace do fólie, má v kanceláři široké využití. Laminování ochrání před vlhkem, nečistotami a poškozením. Často lze volit mezi horkým a studeným laminováním i ochrana proti přehřátí. Zalaminovat si můžete i vizitky.

Tužky, fixy, sponky, sešívačky

Kromě té klasické se vám bude hodit i bezesponková sešívačka umožňující sešívání dokumentů bez sponek. Sešívačka je nenáročná na provoz, šetrná k životnímu prostředí a velmi pevně sešije i 6 listů. Hodit se vám budou různé fixy, zvýrazňovače, lepící papírky a dostatečný počet propisek, které se často ztrácí. Zaujmout uspořádanou kanceláří, která o vás mnohé vypoví, přináší velký bonus navíc.

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here