7 věcí, které ženy považují za sexy, ale muži je nesnáší

0
1707

Měsíc neoholené nohy, zápach z úst, opilost a hrubé chování. Každý ví, že nic z toho se k ženám ani trochu nehodí. Existují ale určité věci, které ženy považují za sexy a muži je přesto nenávidí. O co jde?

1) Přemíra make-upu

Muži mají rádi upravené a hezky nalíčené ženy. Pokud však na sebe napatláte tunu make-upu, s pomocí tvářenky ze sebe uděláte druhou Marfušu a vše završíte nánosem rozjasňovače, díky kterému se budete lesknout jako disco koule, muže spíše vyděsíte.

2) Účes, který se ani nehne

Nikdo z nás nemá rád poletující vlasy, které neustále padají do očí. Trocha fixačního spreje nebo laku může tento problém snadno a rychle vyřešit. Rozhodně to ale s těmito přípravky nepřehánějte. Vlasy slepené tužidlem a ulepené od gelu muže příliš nelákají.

3) Extrémně dlouhé nehty

Gelové nehty dlouhé až do nebes obdivuje spousta žen. Mužům se však dlouhé drápky ve skutečně tolik nelíbí a někteří z nich k nim mají dokonce odpor. Navíc jim často vrtá hlavou jedna otázka: „Jak s takovými nehty sakra může umývat nádobí?“ Proto si raději pěstujte středně dlouhé nehty a dbejte hlavně na jejich čistotu a upravenost.

4) Legíny pod sukní

Absolutní módní peklo pro muže představuje sukně navlečená přes legíny. Ačkoliv tento oděv zeštíhluje nohy a šikovně zakrývá špíčky i celulitidu, většina mužů jej považuje za přímo odpudivý. A jaké je jejich vysvětlení? Tento outfit ženám zbytečně zkracuje nohy a navíc neodhaluje ani kousek kůže.

5) Chlupaté boty

Chlupaté botky se pravidelně vždy po pár sezónách vrací do módy. Na přehlídkových molech může tento výstřelek vypadat cool, ale do reálného života se moc nehodí. Chlapi argumentují tím, že žena s chlupatými válenkami vypadá, jako kdyby se právě vracela z horské boudy. Takže i přesto, že vás mohou tyto botičky příjemně hřát, na své vytoužené rande si obujte něco jiného.

6) Předstírání orgasmu

Ačkoliv si můžete myslet, že vašeho partnera potěšíte fingováním orgasmu, jste na omylu. Muži mají radost, když vás přivedou k vrcholu, ale o jeho předstírání zájem opravdu nemají. A pokud na to přijdou, už nikdy vám v tomto ohledu nebudou věřit.

7) Škrábání a kousání při sexu

Je sexy, když nemáte při sexu žádné zábrany a naplno si ho užíváte. Pozor si však dávejte v případě škrábání a kousání. Ne všichni pánové takové chování ocení. Raději se svého partnera nejprve zeptejte, zda sdílí stejné choutky jako vy.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here